2024. június 22., szombatMa Paulina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.22. Paulina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / A honvdéelmi miniszter szerint egyformán gondolkozunk Ausztriával

Hirdetés

A honvdéelmi miniszter szerint egyformán gondolkozunk Ausztriával

Ausztriával nem csak határaink közösek, hanem egyformán gondolkozunk fontos kérdésekben – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a Facebook-oldalára csütörtökön feltöltött videóban azon alkalomból, hogy az alsó-ausztriai Grafeneggben találkozott Klaudia Tanner osztrák védelmi miniszterrel.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf emlékeztetett, hogy Magyarország alig hat hét múlva át fogja venni az Európai Unió soros elnöki pozícióját.

Magyarország kiemelt hangsúlyt helyez Európa védelmére, az önálló védelmi képességek fejlesztésére és az európai védelemipar erősítésére, és ebben a tekintetben Magyarország élen jár, megújítjuk a haderőnket, és egy erős, független védelemipart is építünk – mondta, hozzátéve, hogy Magyarország ebben is együttműködik Ausztriával.

Hirdetés

Beszámolója szerint a megbeszélésen érintették az egyre erősebb illegális migrációs nyomást, amely – mint fogalmazott – Ausztriában már kiemelt gondokat […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/05/24/szalay-bobrovniczky-kristof-ausztria-klaudia-tanner-migracio/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egyre több a halálos kirándulás a görög kánikulában

Michael Mosley felesége már este sejtette, hogy baj van, miután férje nem tért vissza déli …