2022. január 28., péntekMa Károly, napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 320,00 Ft | CHF: 344,00 Ft
2022.01.28. Károly, Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 320,00 Ft | CHF: 344,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / A gyerekek oltása mellett érvelt, golyót küldtek neki

Hirdetés

A gyerekek oltása mellett érvelt, golyót küldtek neki

Rendőri védelem alá kellett helyezni egy ismert olasz immunológus szakértőt, Antonella Violát, miután pisztolygolyót küldtek neki feladva egy borítékban – írja a BBC.

A professzort és családját gyaníthatóan azért fenyegették meg, mert korábban a gyermekek koronavírus ellen történő oltása mellett érvelt. A töltény mellett egy levél is várta a szakembert, amelyben azt írták, hogy meg fogják gyilkolni a családját és őt is, amennyiben nem tagadja meg az általa tett állításokat.

Antonella Viola ezt követően közösségi oldalán számolt be a fenyegetőző oltásellenesekről, akik – mint fogalmazott – csak ahhoz értenek, hogyan kell gyűlölni, elutasítani a logikát és a törvényeket, s hogy csak erőszakot és feszültséget szítanak. Hozzátette, ő mindig a tudománynak fog hangot adni, és beszélni fog azokhoz, akik meghallgatják.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/01/07/olaszorszag-antonella-viola-immunologus-halalos-fenyegetes-oltasellenesek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fél évszázad után kézbesítették egy litván lány leveleit

Fél évszázad után kézbesítették egy litván lány leveleit

Ötvenegy éves késéssel futott be egy 12 éves litván kislánynak írott levél lengyel levelezőtársától. Az eltűnt …