2024. július 22., hétfőMa Magdolna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
2024.07.22. Magdolna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / A francia szélsőjobb nekiment Kylian Mbappénak

Hirdetés

A francia szélsőjobb nekiment Kylian Mbappénak

Reagált Jordan Bardella, a Marine Le Pen fémjelezte Nemzeti Tömörülés (NR) elnöke Kylian Mbappé és Marcus Thuram francia labdarúgók nyilatkozatára, akik még hétfőn egy sajtótájékoztatón arra kérték a franciákat, hogy a június 30-án és július 7-én rendezett előrehozott parlamenti választásokra mindenki menjen el szavazni, és szavazzon a szélsőségek ellen.

Ugyan Mbappé konkrétan nem nevezte meg Bardella pártját, azonban azt nyilatkozta, a szélsőségek ellen van, míg Thurman arról beszélt, a franciáknak minden nap meg kell küzdeniük azért, hogy a Nemzeti Tömörülés ne kerüljön hatalomra.

A hétfői sajtótájékoztatóra Bardella kedden este reagált a CNews TV-nek, ahol a szélsőjobboldali pártelnök elmondta, nagyon tiszteli a francia játékosokat, akik szerinte nemcsak a futball, hanem a fiatalok ikonjai is, de szerinte tisztelni kell a franciákat és tiszteletben kell tartani mindenki szavazatát.

Ha valaki elég szerencsés, hogy nagyon-nagyon nagy fizetése van, ha multimilliomos, akkor egy kicsit szégyellem magam, ahogy ezek az atléták olyan embereknek adnak leckéket, akik már nem tudnak megélni, akik már nem érzik magukat biztonságban, akiknek nincs lehetőségük biztonsági őrök által túlzottan védett környéken élni

Hirdetés

szúrt oda a két válogatott labdarúgónak Bardella, akinek pártja jelenleg vezeti a közvélemény-kutatásokat és jelenleg minden esélye megvan arra, hogy a szélsőjobboldali pártja szerezze a legtöbb mandátumot a június 30-án, illetve július 7-én rendezett előrehozott parlamenti választáson.

Emmanuel Macron francia elnök a június 9-i európai parlamenti választáson elszenvedett veresége után

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/06/19/franciaorszag-jordan-bardella-marine-le-pen-emmanuel-macron-kylian-mbappe-nemzeti-tomorules-szelsojobb-valasztas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Joe Biden már meg is nevezte, kinek az elnökjelöltségét támogatja, Donald Trump rögtön reagált – Minden, amit Joe Biden visszalépésével kapcsolatban tudni érdemes – kövesse az Indexen!

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/kulfold/2024/07/21/amerikai-egyesult-allamok-feher-haz-elnokvalasztas-joe-biden-donald-tump-kamala-harris-demokratak/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …