2023. március 28., keddMa Gedeon napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.03.28. Gedeon Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / A Fidesz EP-képviselői szerint alkalmatlanná vált pozíciójára a zöldpárti politikus

Hirdetés

A Fidesz EP-képviselői szerint alkalmatlanná vált pozíciójára a zöldpárti politikus

Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának elnöke és Deutsch Tamás, a képviselőcsoport vezetője az MTI-hez is eljuttatott levélben emlékeztetett rá: Gwendoline Delbos-Corfield kedden a Budapest és Brüsszel önkormányzata által szervezett Városok a jogállamiságért című brüsszeli konferencián sajtóbeszámolók szerint nem kevesebbet állított, mint hogy „a magyar kormány szervei, a titkosszolgálatok az oroszoknak szivárogtatnak”.

A konferencián Gwendoline Delbos-Corfield egyebek mellett úgy vélekedett: „Ma Magyarország konkrét veszélyt jelent. (…) Először is azért, mert van egy hely, Budapest, ahol az orosz befolyás továbbra is létezik. (…) Évek óta tudjuk, hogy a kormány szervei, a titkosszolgálatok az oroszoknak szivárogtatnak.”

A politikus később már azt mondta, hogy pontatlanul fogalmazott, és semmilyen konkrét bizonyítéka nincs a kijelentéseire, az ügyről itt írtunk bővebben.

Gál Kinga és Deutsch Tamás azt írta: az Európai Parlament Magyarországgal kapcsolatos állásfoglalásaiban már eddig is […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/02/09/fidesz-europai-parlament-gwendoline-delbos-corfield-gal-kinga-deutsch-tamas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Trump: Ukrajnát megsemmisítik az oroszok

A kulcs az, hogy a háborúnak most azonnal véget kell vetni, mert Ukrajnát megsemmisítik─ mondta …