2020. szeptember 20., vasárnapMa Friderika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.20. Friderika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / A Fehér Ház kész megvizsgálni a TikTok-ról szóló megállapodás-tervezetet

A Fehér Ház kész megvizsgálni a TikTok-ról szóló megállapodás-tervezetet

Steven Mnuchin amerikai pénzügyminiszter hétfőn nyilatkozta, hogy a Fehér Ház a héten meg fogja vizsgálni azt a megállapodás-tervezetet, amelynek értelmében az Oracle amerikai szoftverfejlesztő konszern partnerként venne részt a TikTok videomegosztó applikáció egyesült államokbeli működtetésében.

A ByteDance, kínai vállalatcsoport terjesztette be a megállapodást, amiben nincs szó arról, hogy hajlandóak lennének eladni az 2,2 milliárd felhasználóval rendelkező közösségi-média alkalmazást az Oracle-nek, hanem inkább közösen üzemeltetnék  a TikTokot az Egyesült Államokban – írta az MTI. A megállapodásnak része az is, hogy a TikTok létrehoz egy központot az Egyesült Államokban minimum 20 ezer munkahelyet teremtve. Donald Trump amerikai elnök augusztus eleje óta követeli nemzetbiztonsági okokra hivatkozva, hogy a kínai vállalatcsoport adja el a közösségi-média alkalmazás amerikai részét egy amerikai cégnek, különben betiltja azt.

A korábban potenciális vásárlóként felmerült […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/09/15/a_feher_haz_kesz_megvizsgalni_a_tiktok-rol_szolo_megallapodas-tervezetet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Feloszlatta a rendőrség a koronavírus-ellenes londoni tüntetést

Szombat kora délután a londoni rendőrség megpróbálta feloszlatni a koronavírus miatt bevezetett korlátozó intézkedések ellen …