2022. május 17., keddMa Paszkál napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
2022.05.17. Paszkál Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / A Covid-csúcstalálkozó főszervezői szerint a világjárványnak még nincs vége

Hirdetés

A Covid-csúcstalálkozó főszervezői szerint a világjárványnak még nincs vége

„A világjárványnak még nincs vége” – szögezte le a főszervezők közé tartozó Joe Biden amerikai elnök és több más felszólaló. Az online közvetítéssel tartott csúcstalálkozón több témával foglalkoztak, például az oltási kampány megrekedésével, illetve a Covid–terápiák hiányával a szegény országokban.

Az értekezlet házigazdái az Egyesült Államok, Németország, Indonézia, Szenegál és Belize voltak, mindannyian egy-egy nemzetközi szervezet vagy csoportosulás elnöki szerepében. Az eseményen több ország nem vett részt, köztük Kína, ahol újjáéledőben a járvány, illetve Oroszország, amely nem kapott meghívást.

Joe Biden üzenetében aláhúzta, hogy fenn kell tartani a járványellenes erőfeszítéseket, és meggyőződést fejezte ki, hogy a tanácskozás is segít hozzájárulni, hogy megelőzzék a jövőbeli egészségügyi válságokat.

Hirdetés

Az ukrajnai háború kiszorította a világjárványt a címlapokról, és […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/05/13/koronavirus-jarvany-pandemia-covid-19/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szijjártó Péter: Nem reális, hogy kapunk egy javaslatot az olajembargós károk enyhítésére

Szijjártó Péter: Nem reális, hogy kapunk egy javaslatot az olajembargós károk enyhítésére

A Külgazdasági és Külügyminisztérium közleménye szerint a tárcavezető a hosszúra nyúlt tanácskozást követően arról számolt …