2020. július 10., péntekMa Amália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.07.10. Amália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / A CEU-nak jövőre biztosan új rektora lesz

Hirdetés

A CEU-nak jövőre biztosan új rektora lesz

Nem indul újra a CEU rektori pozíciójáért Michael Ignatieff jelenlegi rektor, akinek jövő júliusban jár le az öt éves megbízatása – olvasható az egyetem honlapján.

Hirdetés

Ignatieff döntéséről levélben értesítette a CEU oktatóit, hallgatóit és dolgozóit. Ebben a levélben azt írta, tegnap este hivatalosan is kérvényezte, hogy állítsanak fel egy bizottságot, amelynek az lesz a feladata, hogy megtalálják az utódját. A rektor azt is közölte, hogy kutatóként és oktatóként a rektori munkája végeztével is a CEU-n folytatja a pályáját. Soros György, az egyetem alapítója vállalta számára egy professzori pozíció finanszírozását.

Michael Ignatieff

Michael Ignatieff

Fotó: Huszti István / Index

A kanadai

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/06/23/michael_ignatieff_ceu_rektor_lekoszon/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Már 66-an meghaltak az áradásokban, földcsuszamlásokban Japánban

Már 66-an meghaltak az áradásokban, földcsuszamlásokban Japánban

Tovább tombol az ítéletidő Japánban, ahol a helyi katasztrófavédelem tájékoztatása szerint péntek reggelre 66-ra emelkedett …