2021. november 27., szombatMa Virgil napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
2021.11.27. Virgil Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / A britek és a franciák minden illegális átkelést megakadályoznának

Hirdetés

A britek és a franciák minden illegális átkelést megakadályoznának

Az Euronews beszámolója szerint a táborban tartózkodók nagy része Irakból és Afganisztánból érkezett abban a reményben, hogy a Csatorna-alagúton átkelve az Egyesült Királyságba juthatnak. A hírcsatorna portálja szerint Észak-Franciaország mindig is vonzotta azokat, akik a csatornán vagy a kikötőkön át a szigetországba akartak jutni egy jobb élet reményében.

Az átkelések feszültséget szülnek Franciaország és az Egyesült Királyság között, a brit tisztségviselők szerint Franciaország többet is tehetne azért, hogy megállítsa az útrakelőket. Franciaország szerint viszont a briteknek kellett többet segíteniük a migrációs helyzet kezelésében és az embercsempészet felszámolásában. Eközben folyamatosan érkeznek a családok és a fiatal férfiak egyaránt – összegzett az Euronews.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/11/16/a-britek-es-a-franciak-minden-illegalis-atkelest-megakadalyoznanak/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lukasenka felkeresett egy menekülttábort a lengyel határnál

Lukasenka felkeresett egy menekülttábort a lengyel határnál

Aljakszandr Lukasenka belarusz elnök ellátogatott egy, a lengyel határhoz közeli migránsközpontba. Előző este illegális bevándorlók …