2021. szeptember 21., keddMa Máté napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 352,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
2021.09.21. Máté Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 352,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / 173 kutyát és macskát mentett ki Afganisztánból egy volt tengerészgyalogos

Hirdetés

173 kutyát és macskát mentett ki Afganisztánból egy volt tengerészgyalogos

Egy korábbi brit tengerészgyalogos, Pen Farthing – aki Afganisztánban állatmenhelyt alapított – összesen 173 kutyát és macskát hozott el Afganisztánból, amelyek a hétvégén megérkeztek az Egyesült Királyságba.

AZ ÁLLATOKNAK KÉT HETET KELL MAJD KARANTÉNBAN TÖLTENIÜK AZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁGBAN ÉRVÉNYES SZABÁLYOZÁSOK SZERINT.

Hirdetés

A volt tengerészgyalogos korábban, amikor még Afganisztánban volt, felháborodva beszélt a védelmi minisztérium egyik alkalmazottjával amiatt, hogy a minisztérium nem nyújt segítséget ahhoz – sőt, akadályozza abban –, hogy elhagyja az országot. Az ügyről utóbb Ben Wallace miniszter is megkérdezték, aki erre azt válaszolta, hogy az embereket fogja elsőbbségben részesíteni az állatok helyett. Az ex-tengerészgyalogos azóta elnézést azért, amit korábban mondott, azt állítva, hogy az érzelmei eluralkodtak rajta. 

Farthing egyébként múlt hét csütörtökön is a reptéren volt, amikor az Iszlám Állam merényletet követett el a helyszínen. Azt mondta, hogy öt macska elpusztult a trauma okozta sokk, valamint az amerikaiak által bevetett könnygázgránátok miatt. Beszámolója szerint az állatokat később egy óra alatt sikerült felpakolni a repülőgépre, de ehhez a katonák segítsége is kellett.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/08/30/afganisztan-kutya-macska-mentes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Joe Biden nem hisz az új hidegháborúban

Joe Biden nem hisz az új hidegháborúban

Nem hisz újabb hidegháborúban az amerikai elnök. Egy magas rangú washingtoni kormányzati tisztségviselő szerint Joe …