2022. január 18., keddMa Piroska napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2022.01.18. Piroska Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Ingatlan / Sok a házibuli, több országban is korlátozzák az Airbnb-s lakáskiadást

Hirdetés

Sok a házibuli, több országban is korlátozzák az Airbnb-s lakáskiadást

Szigorúan szabályozza az AirBnb a 25 éven aluliak lakásbérlését Nagy-Britanniában, Franciaországban és Spanyolországban, írja a The Guardian.

A cég szerint az ingatlanokban rendszeresen nagy házibulikat tartanak engedély nélkül, ezért azok a 25 éven aluliak, akiknek nincs három pozitív értékelésük, nem bérelhetnek ki házat vagy lakást az említett országokban.

Fontos tovább, hogy a potenciális bérlőnek ne legyen egyetlen negatív értékelése sem, illetve, hogy hosszútávra foglaljon lakást vagy házat, ebben az esetben nem vonatkozik rá a tiltás.

Hirdetés

Az Airbnb szerint a bulik önmagában problémásak a többi lakónak, de a koronavírus-járvány miatt még veszélyesebb, ha összegyűlnek a fiatalok.

Szobákat továbbra is szabadon lehet foglalni.

Forrás:
http://hvg.hu/gazdasag.ingatlan/20200814_Sok_a_hazibuli_tobb_orszagban_is_korlatozzak_az_Airbnbs_lakaskiadast#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Hivatalos: korlátozzák az airbnb-s lakáskiadást

Hivatalos: korlátozzák az airbnb-s lakáskiadást

A Gazdaságvédelmi Operatív Törzs elfogadta a rövid távú lakáskiadás korlátozására vonatkozó javaslatot, amit várhatóan a …