2020. július 10., péntekMa Amália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2020.07.10. Amália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Ingatlan / Nagy beruházást indított Lengyelországban egy magyar cég

Hirdetés

Nagy beruházást indított Lengyelországban egy magyar cég

A Cordia – a varsói tőzsdén jegyzett Polnord közel 93 százalékos részvénycsomagjának megvásárlását követően – a járványhelyzet enyhülése után az elsők között indít el új projektet Lengyelországban: megkezdte az első gdanski projektjében épülő, több mint 200 lakás előértékesítését – írja közleményében a cég.

A Cordia Poznanban is aktív, ott egy nagyszabású, a budapesti Corvin Sétány kialakításához hasonló városnegyed-rehabilitációval eddigi legnagyobb lengyel lakóingatlan-beruházását készíti elő.

Spanyolországban is lakásokat épít a magyar ingatlanfejlesztő

Marbellában készül 80 luxuslakás építésére a Cordia.

Hirdetés

„Azért is kiemelkedően fontos a Cordia számára a lengyel piac, mert az már a 2008-2009-es válság során is bizonyította stabilitását és most is viszonylag erős pozícióban érte a koronavírus-járvány nyomán bekövetkező krízis. Az első negyedévben a lengyelországi újlakáseladások éves szinten 14 százalékkal nőttek, elemzők szerint az idénre várt globális visszaesés más uniós tagállamokhoz képest kevésbé sújthatja a lengyel gazdaságot, májusban pedig már javulásba kezdett mind a fogyasztói, mind pedig az üzleti bizalmi index” – emelte ki Földi Tibor, a Cordia vezérigazgatója.

Forrás:
http://hvg.hu/gazdasag.ingatlan/20200618_cordia_lengyelorszag_beruhazas_corvin#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 250 millió dollárral segíti a szállásadókat az Airbnb

250 millió dollárral segíti a szállásadókat az Airbnb

Az Airbnb korábban április 14-ig tette lehetővé a lakásfoglalások ingyenes törlését, a cég közleménye szerint …