2022. október 7., péntekMa Amália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
2022.10.07. Amália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Zokogó ügyfelek hívogatják a szolgáltatókat Németországban

Hirdetés

Zokogó ügyfelek hívogatják a szolgáltatókat Németországban

A számlákon szereplő egyre nagyobb összegek miatt folyamatosan özönlenek a dühös és panaszos hívások a német energiaszolgáltatókhoz, olyan mértékben, hogy a cégeknek muszáj bővíteniük az ügyfél-kapcsolattartási és panaszkezelési részlegeiket. Az egyik legnagyobb német szolgáltató, az Utility E.ON munkatársai mindennap friss tájékoztatást kapnak az aktualitásokról, a változásokról és a részletfizetési lehetőségekről, de emellett mentális felkészítésre is szükségük lenne. 

Annak ellenére, hogy a lakosság nagy része tisztában van azzal, nem a szolgáltatók hibájából emelkednek az árak, a munkatársak beszámolója szerint sokan mégis rajtuk vezetik le a frusztrációjukat. De olyanok is akadnak, akik sírva fakadnak a hívás közben, amit csak nagy fokú empátiával és speciális kompetenciákkal lehetne jól kezelni. „Az energiabeszerzés jelentősen megnövekedett költségei miatt kiigazítottuk az Ön havi átalánydíját” – egyre több német állampolgár kap hasonló levelet a szolgáltatójától. 

Frankfurt környékén, Hessen tartományban a legnagyobb gázszolgáltató, a Mainova augusztusban 37 százalékos <a href="https://www.faz.net/aktuell/rhein-main/wirtschaft/mainova-erhoeht-gas-preise-gasumlage-noch-nicht-beruecksichtigt-18251010.html" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2022/09/20/nemetorszag-energiaszolgaltato-szamla-emelkedes-zokogas-mentalis-egeszseg/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Nemzetközi Valutaalap szerint jövőre mindenki vesztes lesz

Krisztalina Georgieva az IMF vezetője bemutatta, hogy az idei évi globális gazdasági növekedésre vonatkozó becslésen …