2022. július 5., keddMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 400,00 Ft | USD: 383,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
2022.07.05. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 400,00 Ft | USD: 383,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Womentoring: Az erős nők egymást erősítik

Hirdetés

Womentoring: Az erős nők egymást erősítik

A Design Terminal innovációs ügynökség és az Index Womentoring címmel indít podcastsorozatot. A beszélgetések olyan témákat vesznek sorra, mint a női vállalkozók kihívásai, család és karrier egyensúlya vagy éppen az erős nők jellemzői. Az első rész vendégei, Rácz Zsófia és Volom Sára már régóta ismerik egymást, és barátságuk kezdetétől egyetértenek abban: a nők sikere azon is múlik, mennyire hajlandóak segíteni egymásnak. 

A Womentoring kezdeményezés a Design Terminal startupokat segítő Mentorprogramján belül indult pár éve. Fő missziója, hogy a nők, kisgyermekes anyukák figyelmét felhívja arra: érdemes vállalkozásba kezdeniük, és emellett praktikusan is segítse őket ebben a törekvésben. 

Magyarországon az Eurostat és a KSH adatai szerint a vállalkozások vezetőinek csak 42 százaléka nő. Azonban már ez is hatalmas előrelépés, mivel 2016-ban még csak 39 százalék volt az arányuk a vállalatok irányítói között. Az EU-ban mostanra már megközelíti az 50 százalékot a női vezetők aránya. 

Hirdetés

VISZONT A STATISZTIKÁKON TÚL MÉG MINDIG SZÁMOS KÉRDÉS MERÜL FEL A NŐK SZEREPEIVEL KAPCSOLATBAN. VAJON AZ IGAZÁN ERŐS NŐ AZ, AKI VEZETŐ POZÍCIÓBAN VAN? 

Rácz Zsófia szerint nem […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2022/06/23/womentoring-podcast-racz-zsofia-design-terminal-volom-sara/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A munkaerőhiány miatt tovább nőhet a hazai informatikusok fizetése

A munkaerőhiány miatt tovább nőhet a hazai informatikusok fizetése

Várhatóan tovább nő az informatikusok fizetése, mivel nem enyhül a munkaerőhiány az informatikai szektorban – …