2023. március 28., keddMa Gedeon napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.03.28. Gedeon Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Virtuális fizetési kártyát fejlesztettek ki

Hirdetés

Virtuális fizetési kártyát fejlesztettek ki

Az MTI-hez eljuttatott közleményük szerint a most zárult SafetyCard – marketing felülettel kiegészített bankkártya nélküli fizetési alternatíva című, három éves futamidejű projektjüket a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap 151,657 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesítette, összköltsége 274,78 millió forintot tett ki.

A SafetyCard projekt alapvető célkitűzése az volt, hogy létrehozzon egy olyan virtualizált bankkártya alapú fizetési rendszert, amely a nemzetközi bankkártya elfogadói hálózathoz könnyen integrálható, de az elszámoláshoz nem kellenek a bankkártya társaságok, hanem a bankszektor azonnali fizetési rendszerét használja – írta a cég. Hozzáfűzték, hogy a biztonságos ügyfélkapcsolat az azonnali fizetési rendszerben regisztrált telefonszámra küldött üzeneteken alapul.

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20230201-virtualis-fizetesi-kartya.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szinte biztos, hogy új tagok érkeznek az MNB legfontosabb tanácsába

Szinte biztos, hogy új tagok érkeznek az MNB legfontosabb tanácsába

A Magyar Nemzeti Bank monetáris tanácsa két tagjának mandátuma lejár, így helyükre új tagokat kellett …