2020. december 2., szerdaMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2020.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Világújdonság a magyarországi betéti kártyás részletfizetés

Hirdetés

Világújdonság a magyarországi betéti kártyás részletfizetés

Elsőként az Erste Bank magyarországi ügyfelei használhatják a  Mastercard Részletfizetés nevű  új szolgáltatást, amelynek köszönhetően bármely 20 ezer forint feletti kártyás vásárlásukra néhány gombnyomással kérhetnek kedvező részletfizetést. Ez eddig csak hitelkártya-birtokosok számára volt elérhető, de mostantól a betéti kártyák folyószámlahitel keretének terhére is igényelhető.

bolti vásárlásnál a bankkártya-elfogadó terminálon, az online fizetésnél egy felugró ablakban választhatják ki a kártyabirtokosok, hogy a szokásos módon egyben, vagy fix részletekben szeretnék-e kiegyenlíteni a vételárat. 

Magyarországon az Ersténél volt először elérhető minden típusú kártyára platform-függetlenül a mobiltelefonos fizetés, de például a fizetési kérelem bevezetésében is élen járt a bank 

Hirdetés

  hangsúlyozta Harmati László, az Erste  Bank  lakossági területért felelős vezérigazgató-helyettese az új fejlesztés bejelentésekor.

Jelenleg már több mint százezer bankkártya elfogadó terminál alkalmas arra Magyarországon, hogy a részletfizetési opciót megjelenítse vásárlás közben, ez a hazai kereskedői terminálok közel háromnegyede. A jövőben a lefedettség további emelését tervezik a piaci szereplők.

Mindig hatalmas dolog az, ha Magyarországról indul útjára egy olyan innováció, mint ez a mostani, és úgy látjuk, a világ minden tájáról nagy kíváncsiság övezi a kezdeményezést

– […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2020/11/13/beteti_kartyas_reszletfizetes_mastercard_erste_bank/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Pénzügyminisztérium: nem indokolt a jövő évi költségvetés módosítása

Több ezer milliárd forint hiányzik a 2021-es büdzséből, a törvényt módosítani kellene, de nincs erre …