2022. október 6., csütörtökMa Renáta napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
2022.10.06. Renáta Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Végveszélyben a Dunaferr

Hirdetés

Végveszélyben a Dunaferr

Az elmúlt időszakban a tulajdonosi háló körül felmerülő kérdések és az ebből fakadó problémák, a koronavírus-világjárvány és az orosz–ukrán háború is jelentősen megnehezítette a Dunaferr helyzetét, amely mára már tarthatatlanná vált – írja a FEOL Fejér Megyei Hírportál.

A vállalat hétvégi közleményében úgy fogalmaz, hogy „bár már az elmúlt időszak is kritikus volt, de sok más uniós acélipari szereplővel szemben a Dunaferr mindeddig talpon tudott maradni: még ha visszafogottan is, de termelt. Mára azonban tarthatatlanná vált a cég helyzete, és az egyik nagyolvasztó hetekkel ezelőtti leállása után, szeptember 16-án, pénteken a Dunaferr arra kényszerült, hogy leállítsa a másik nagyolvasztóját is. Ez a döntés meghatározó lehet a cég jövőjének tekintetében.”

A vállalat fennmaradása, a termelés folytatása, több ezer ember munkahelye, számtalan család megélhetése a tét. 

Hirdetés

A Dunaferr jelenlegi helyzetével és a pozitív változás érdekében tett lépésekkel kapcsolatban Mészáros Lajos, a térség országgyűlési képviselője hivatalos közösségi oldalán számolt be.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2022/09/21/dunaferr-vasmu-csod-vegveszely-dunaujvaros/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Itt a határidő a SZÉP-kártyákon lévő összeg adókedvezményes felhasználására

A SZÉP-kártya jelentős adókedvezményt biztosít a lakosság számára, hiszen ezáltal a kártyatulajdonosok 15 százalékkal több …