2023. március 28., keddMa Gedeon napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.03.28. Gedeon Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Üzleti terv fejlesztéséhez nyújt segítséget az MKB Bank és a SEED programja

Hirdetés

Üzleti terv fejlesztéséhez nyújt segítséget az MKB Bank és a SEED programja

A jelenlegi gazdasági környezetben még fontosabbnak látjuk, hogy kiemelt figyelmet fordítsunk a női vállalkozók esélyteremtésére, fejlesztésére, ezért is folytatjuk, sőt új elemekkel bővítjük 13 éve elindított Dobbantó Programunkat”

– mondta Ginzer Ildikó, a Magyar Bankholding standard kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese közleményük szerint.

Vállalkozói inkubációs program

A kompetenciafejlesztő tréning folytatásaképp idén új elemmel bővül a Dobbantó Program képzési palettája, amely lehetőséget nyújt az elméletben megszerzett tudást tovább mélyíteni, és a gyakorlatba átültetni. A szakmai zsűri által kiválasztott, legígéretesebb Dobbantósok inkubációs program keretein belül további 1 éven át kapnak támogatást a vállalkozás-működtetés kiemelt fókuszterületein, így részt vehetnek fejlesztő napokon – ahol feltérképezésre kerülnek az egyéni elakadások és megoldási lehetőségek –, személyre szabott mentorálást és tanácsadást kaphatnak, valamint kapcsolatteremtési lehetőséget a szervezők által meghirdetett rendezvényeken való részvétel által.

Új elemmel bővül a Dobbantó Program

A Dobbantó Program új elemmel nyitotta meg a 2023-as időszakot a vállalkozónőkből álló közössége számára. A nemzetközi nőnapon tartott, DoboGO – a sikeres nők emelvénye szakmai napon pályázati úton kiválasztott vállalkozónők mutathatták be standokon vagy élőben cégük üzleti történetét, majd a napot egy szakmai előadás zárta.

Hirdetés

Az esemény keretein belül 12 sikeres vállalkozást vezető hölgy állíthatta ki a termékeit a standokon, és mutathatták meg közösségüknek, hogy mit értek el a programmal. Azok közül a hölgyek közül, akik nem rendelkeztek kézzel fogható termékkel, tíz kapott lehetőséget arra, hogy a Dobbantósok emelvényén elmondhassa, hogyan építette fel a vállalkozását és hogyan győzte le az útjában álló nehézségeket. A 22 vállalkozónő között, akik bemutatták termékeiket és szolgáltatásaikat, akadtak olyanok is, akik 10 évvel ezelőtt végezték el a programot, és még mindig aktív tagjai a közösségnek.

Azon túl, hogy az eseményen egymástól tanulhattak a vállalkozónők, egy szakmai stand up-ot is meghallgathattak Garamvölgyi Ábel és dr. Prónay Szabolcs előadásában. A könnyed előadáson a mai gazdasági helyzet szem előtt tartásával, a vállalkozások együttműködéséről, az egyre modernebben gondolkodó ügyfelek bevonzásáról és kiszolgálásáról is szó esett, írták a MKB Bank sajtóközleményében.

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20230313-kesz-uzleti-terv-hat-het-alatt-instant-segitseget-nyujt-a-dobbanto-trening-a-vallalkozo-holgyek.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szinte biztos, hogy új tagok érkeznek az MNB legfontosabb tanácsába

Szinte biztos, hogy új tagok érkeznek az MNB legfontosabb tanácsába

A Magyar Nemzeti Bank monetáris tanácsa két tagjának mandátuma lejár, így helyükre új tagokat kellett …