2021. október 22., péntekMa Előd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 310,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2021.10.22. Előd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 310,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Újra magyar kézbe kerül a Ganz-gyár

Hirdetés

Újra magyar kézbe kerül a Ganz-gyár

Hamarosan újra magyar kézbe kerülhet a tápiószelei Ganz-gyár, miután a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. nyertes ajánlatot tett a felszámolás alatt álló CG Electric Systems Hungary Zrt. eszközállományával kapcsolatos nyilvános aukción – közölte a Ganz-gyár.

Az árverést a tápiószelei és szolnoki üzem épületeire, valamint a bennük lévő gépekre és berendezési eszközökre hirdették meg augusztus 27-én.

Óriási felelősséggel bír, hogy több mint 15 év után a Ganz történelmi múltra visszatekintő gyárépületei ismét magyar kézben lehetnek. Mostantól még nagyobb figyelmet szentelhetünk üzleti céljaink elérésére: a tradíciót és az innovációt szem előtt tartva törekedünk exporttevékenységünk fellendítésére, a Ganz brand nemzetközi szintű felvirágoztatására

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/09/27/ganz-gyar-arveres-tapioszele/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Áruhiányt okozhat a fuvarozási szektor válsága Magyarországon

Áruhiányt okozhat a fuvarozási szektor válsága Magyarországon

Egyre többen hagyják el a fuvarozói szakmát Magyarországon is, annak ellenére, hogy legtöbbször 500−600 ezer, …