2022. november 28., hétfőMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 412,00 Ft | USD: 397,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
2022.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 412,00 Ft | USD: 397,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Újra leállt a Barátság vezeték

Hirdetés

Újra leállt a Barátság vezeték

Cikkünk frissül.

Az ukrajnai Barátság kőolajvezeték egy szakaszát részben leállították, miközben a Belaruszból Ukrajna irányába történő szivattyúzás még mindig zajlik – közölte a TASZSZ-szal Igor Demin, a Transneft szóvivője.

Az ukrajnai olajvezeték részben leállt partnereink szerint. A Magyarországra irányuló szivattyúzást már három napja leállították, és még egy hétig le kell állítani. A budkoveci telepről Csehország és Szlovákia irányába rendben folyik a szállítás, ugyanis ott elegendő mennyiséget tárolnak az ellátás biztosítására

– mondta a szóvivő a beszámoló szerint, és hozzátette: jelenleg folyik a szállítás Belarusz területéről Ukrajna irányába. Ha Ukrajna nem állítja helyre a szállítást a Novgorod–Volinszkij–Brogyij szakaszon, akkor néhány órán belül ez a termelés is leáll – mondta a Transneft szóvivője.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2022/11/23/koolaj-szallitas-nyersanyagpiac-energia-veszelyhelyzet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 A jövőbe tekintett a magyar és valami nagyon rosszat látott ott

A jövőbe tekintett a magyar és valami nagyon rosszat látott ott

Az üzleti bizalmi index négy hónapja került a negatív tartományba, ami azt jelenti, hogy több …