2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Újabb három évig segíti az Invitech a DPD Hungary digitalizációját

Hirdetés

Újabb három évig segíti az Invitech a DPD Hungary digitalizációját

Az elmúlt két évben óriási növekedést produkáltak a csomagszállító cégek, és mind az üzleti szereplők, mind pedig a lakosság részéről szinte egész évre állandósult a szolgáltatás iránt megnövekedett kereslet. Ezért versenyelőnyt jelent a működés digitalizálása. Az ezekhez szükséges informatikai szolgáltatások egy részét már korábban is az Invitech biztosította Európa egyik legnagyobb csomaglogisztikai hálózatának hazai cége, a DPD Hungary Kft. részére, legyen szó hálózati, adatközponti és felhőszolgáltatásokról, azaz például IPVPN-hálózatról, menedzselt tűzfalszolgáltatásról, virtuális szerverinfrastruktúráról vagy éppen a csomagszállító cég IT HelpDeskjének teljes kiszervezéséről. Most pedig újabb hároméves együttműködést írt alá a két vállalat, melynek összértéke megközelíti a 800 millió forintot. 

Az újabb megbízás azonban az eddigiek mellett kiterjed az IT-biztonság megerősítésére is, egyebek között a futárok mobileszközeinek menedzsmentje (mobile device management), jogosultságkezelése, a cég hálózati kapcsolatait és ezáltal szolgáltatásbiztonságát érintő DDoS-védelem, valamint a különböző titkosítások, végpontvédelmi megoldások kiemelt szerepet kaptak a kibővített együttműködésben. Emellett a helpdeskszolgáltatást is az Invitech látja el a DPD-ügyfelek telephelyein is.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2022/06/16/ujabb-harom-evig-segiti-az-invitech-a-dpd-hungary-digitalizaciojat/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Van egy ország, ahol már aranyérmékre váltanak az infláció miatt

Van egy ország, ahol már aranyérmékre váltanak az infláció miatt

A több évtizedes gazdasági válsággal és a 2006 óta hiperinflációval küzdő Zimbabwéban ugyanis épp erre …