2023. május 28., vasárnapMa Emil, Csanád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 372,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 383,00 Ft
2023.05.28. Emil, Csanád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 372,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 383,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Újabb gazdasági megállapodás született Budapest és Belgrád között

Hirdetés

Újabb gazdasági megállapodás született Budapest és Belgrád között

A közleményben kiemelték, az együttműködés eredményeként hat ország – Magyarországon és Szerbián túl Bosznia-Hercegovina, Észak-Macedónia, Montenegró, Albánia – piacán nyílik meg a lehetőség az együttműködésre az útépítés, a hálózati infrastruktúrák, a tömegközlekedési és közösségi szolgáltatások digitalizálása, illetve a forgalomirányítási és forgalomtechnikai projektek területén.

Hamar Gábor, a Ganz-Gémtech csoport egyik tulajdonosa a közlemény szerint a budapesti nagykövetségen megtartott rendezvényen elmondta, hogy a vállalat a megállapodás aláírásával nagy lépést tett a magyar innovációk regionális terjesztése érdekében.

Stojan Vujko, a Millennium Team vezérigazgatója azt hangsúlyozta, hogy az együttműködés erősíti a két vállalat és ország kapcsolatát, továbbá folytatja a jövőbe és az üzleti fejlesztésébe történő beruházást is.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2023/05/24/budapest-belgrad-ganz-egyuttmukodes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megvan, hogy melyik vállalat volt tavaly a legnagyobb hazai online kereskedő

Négy év leforgása alatt nőtte ki magát a legnagyobb magyar tulajdonban lévő webáruházzá az Euronics …