2022. október 2., vasárnapMa Petra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 421,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 438,00 Ft
2022.10.02. Petra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 421,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 438,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Újabb árstopos termékből van hiány a boltokban

Hirdetés

Újabb árstopos termékből van hiány a boltokban

A Cukorrépa Termesztők Országos Szövetségének elnöke szerint ez azért van így, mert az árstop miatt az emberek felvásárolták a cukrot. A kormány – ahogy a polcokról sok helyen szintén hiányzó tejekkel kapcsolatban – most is azt írta, ellenőrizni fogják, kaphatók-e az árstopos termékek – írja az rtl.hu.

A csatorna híradójának küldött nézői felvételen látszik, hogy az egyik budapesti üzletben üresen állnak a cukrospolcok, és ez nem egyedi eset. A felvétel készítője a sokadik üzletben jutott csak cukorhoz. Az egyik helyen az eladó azt mondta, hogy hálózati szinten adódtak problémák, olyannyira, hogy még a központba sem érkezik be.

Hasonló helyzetről számolt be a Baranya megyei Diósviszló kisboltjának tulajdonosa is, aki szerint a gondok már az árstop bevezetésekor látszottak.

A cukrot most nagyon-nagyon nehéz beszerezni. Nagykerekben jóval drágábban tudtuk beszerezni, már a hatósági ár bevezetésekor. Több volt a beszerzési ár, mint amennyiért nekünk kellett volna adni

Hirdetés

– mondta el Balogh-Gál Erika az RTL Híradónak, aki hozzátette, sokszor a nagyobb üzletláncoknál próbálják beszerezni a cukrot, de 3 hete a környékükön is alig lehet kapni.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2022/09/15/arstop-cukor-hiany-arsapka/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Állami beavatkozás nélkül működésképtelenné válhat Szombathely

Állami beavatkozás nélkül működésképtelenné válhat Szombathely

A közlöny 159. számában a távhőszolgáltatónak értékesített távhő árának, valamint a lakossági felhasználónak és a …