2023. február 1., szerdaMa Ignác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
2023.02.01. Ignác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Újabb amerikai kriptocég ment csődbe

Hirdetés

Újabb amerikai kriptocég ment csődbe

A BBC szerint a Genesist több esemény láncolata sújtotta. Egyrészt 1,2 milliárd dollárral tarozott a Three Arrows Capitalnak, amely a Luna és a TerraUSD nevű kriptovaluták májusi összeomlása után júniusban csődölt be.

Ezután az anyacége, a Digital Currency Group (DCG) segítségével még életben tudott maradni, de aztán beütött az FTX csődje, és az is kiderült, hogy a Genesis 900 millió dollárral tartozik a Gemini kriptotőzsde ügyfeleinek.

A Genesis novemberben leállította a kifizetéseit, januárban pedig bejelentette, hogy elbocsájtja az alkalmazottai 30 százalékát.

Hirdetés

A Facebook alapításáról szóló filmből is ismert olimpikon evezős ikerpár, Cameron és Tyler Winklevoss tulajdonában lévő Gemini ügyfelei november óta nem férnek hozzá a pénzükhöz.

Forrás:
http://hvg.hu/gazdasag/20230120_Genesis_kriptonhitelezo_kriptovaluta_csod_Gemini_tozsdefelugyelet_illegalis_ertekesites_vad#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lesz-e sztrájk? Reagált az Auchan a forrongó indulatokról szóló hírekre

Lesz-e sztrájk? Reagált az Auchan a forrongó indulatokról szóló hírekre

Olaj volt a tűzre a Tescónál bejelentett bérmegállapodás, az Auchan-dolgozókat képviselő szakszervezet a náluk elmaradt …