2021. december 2., csütörtökMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Új csúcson a bitcoin, már a százezer dolláros álomhatárról beszélnek

Hirdetés

Új csúcson a bitcoin, már a százezer dolláros álomhatárról beszélnek

Az új rekord a szerdai naphoz fűződik, a bitcoin csaknem 67 ezer dollárig erősödött. Ezzel megdöntötte a korábbi, áprilisi csúcsot. A bitcoin csak októberben 50 százalékot ralizott, szeptember végén még 44 ezer dollár alatt jegyezték az árfolyamát, írta a cnn business.  

Számos befektető szerint még nagyobb nyereség szakítható le a kriptovaluta révén. Vannak olyan szakértők, aki szerint akár a százezres álomhatárt is ostromolhatja a legértékesebb kriptovaluta az év vége felé. Nem árt azonban megjegyezni: kockázatok könnyen keletkezhetnek, ami romba döntheti az árfolyamot, ezért a bitconra is igaz, nyugtával dicsérd, a befektetési napot. 

A kriptokereskedelem egyre szélesebb rétegek számára lesz elérhető, és a szakértők szerint hamarosan mindannyian kvázi akaratunkon kívül is részt fogunk venni a bitcoinbizniszben,

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/10/20/bitcoin-kriptovaluta-bika-fold-arfolyam/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Végre jó volt a hangulat az európai tőzsdéken

Végre jó volt a hangulat az európai tőzsdéken

Pálfordulás volt a meghatározó európai börzéken. Tegnap az új vírusvariáns pirosba borította a tőzsdéket, veszteségre …