2023. február 1., szerdaMa Ignác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
2023.02.01. Ignác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Tulajdonost vált a muraui sírégió két szállodája

Hirdetés

Tulajdonost vált a muraui sírégió két szállodája

Tulajdonost vált a muraui sírégióban található Hotel Alpenblick Kreischberg és Relax Resort Hotel Kreischberg, így a BDPST Group 2023. február 1-jétől átadja az Ausztriában található 43 szobás, illetve 91 szobás síhotelek üzemeltetését.

A két szálloda értékesítése illeszkedik a BDPST Group hosszú távú üzleti stratégiájába, továbbá alapot teremt a 2023-as, teljes szállodaportfóliót érintő terveik megvalósításához.

A BDPST Groupnak jelenleg több jelentős fővárosi hotelfejlesztése is folyamatban van, 2023-ban több hotel nyílik meg a cégcsoport üzemeltetésében. A Mahart-, valamint a Futura-házat is átölelő épülettömb teljes körű felújítása révén felsőkategóriás design hotelként, valamint exkluzív lakásokat kínáló prémium lakóépületként adják át a Hotel Dorothea épületegyüttesét. Továbbá szintén ebben az évben nyitja meg kapuit a korábbi Fonográf Étterem és Polgári Klub helyén a BOTANIQ Budai Klub, amely új arculattal, funkciókkal és prémium szolgáltatáspalettával várja majd látogatóit. Mindezek mellett szintén a BDPST Group értékteremtő munkájának köszönhetően elkezdődhet az ikonikus Gellért Szálló felújítása is, amely által megújult belsővel és új, minőségi szolgáltatásokkal térhet majd vissza Magyarország egyik legismertebb szállodája – áll a megállapodás megkötéséről kiadott közleményben.

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20230124-gazdasag-penz-tulajdonosvaltas-murau-siregio-hotel.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lesz-e sztrájk? Reagált az Auchan a forrongó indulatokról szóló hírekre

Lesz-e sztrájk? Reagált az Auchan a forrongó indulatokról szóló hírekre

Olaj volt a tűzre a Tescónál bejelentett bérmegállapodás, az Auchan-dolgozókat képviselő szakszervezet a náluk elmaradt …