2023. június 2., péntekMa Anita, Kármen napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.02. Anita, Kármen Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Történelmi bejelentést tett az Ikea

Hirdetés

Történelmi bejelentést tett az Ikea

Történelmi beruházásra készül az Ikea az Egyesült Államokban. A svéd bútorgyártó a következő három évben 2 milliárd eurót tervez költeni az amerikai terjeszkedésre, ami a cég történetének legnagyobb beruházása lenne egy országban – írja a Quartz.com.

Az Ikea ezzel nyílt kihívást intéz olyan amerikai óriások ellen, mint a Walmart vagy a Wayfair. Az időzítés pedig nem véletlen, ugyanis jelenleg az amerikai kiskereskedelmi piacon több nagyobb szereplő is pénzügyi nehézségekkel küzd vagy a csőd szélén áll. Az Ikea tehát valószínűleg megérezte, hogy most van lehetősége komolyabb piaci térnyerésre az USA-ban.

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20230421-ikea-usa-butor-uzlet-beruhazas.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lefulladt a globalizáció, ennek hamarosan meg is érezzük a hatását a Fitch szerint

Lefulladt a globalizáció, ennek hamarosan meg is érezzük a hatását a Fitch szerint

A nemzetközi hitelminősítő friss előrejelzése szerint 2023 egészében a globális kereskedelem értéke mindössze 1,9 százalékkal …