2023. március 25., szombatMa Irén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
2023.03.25. Irén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Töredékére csökkenhetnek a banki költségek

Hirdetés

Töredékére csökkenhetnek a banki költségek

A Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM) javaslata szerint a bankok által az ügyfeleknek kínált Alapszámla konstrukciók havi díját a megelőző év minimálbérének 0,5 százalékában maximálná a jelenlegi 1,5 százalék helyett.

Mindez, ha életbe lép azt jelentené, hogy a bankok a jelenlegi 3.000 forint helyett maximum 1.000 forintos havi díjat számíthatnának fel az Alapszámla szolgáltatásáért” – hívta fel a figyelmet Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője.

Ennek ellenére az új Alapszámla díjrendszer forradalmat okozhat majd a többi számla esetében, hiszen a bankoknak érdekük lesz, hogy eltérítsék az ügyfeleket az Alapszámlától, ez pedig csak vonzó és az ügyfelek számára hasznos szolgáltatásokat, az Alapszámlával összevethető áron kínáló csomagáras konstrukciókkal lesz megoldható – írják közleményükben.

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20230131-gazdasag-penz-bank-koltseg-gazdasagfejlesztesi-miniszterium.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy német bank bedőlésétől rettegnek az emberek

Egy német bank bedőlésétől rettegnek az emberek

A bankrészvények újra zuhanni kezdtek a pénteki európai tőzsdei kereskedésben, ugyanis attól rettegnek az emberek, hogy további …