2022. december 9., péntekMa Natália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 414,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
2022.12.09. Natália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 414,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Tízezer embert rúghatnak ki az Amazontól

Hirdetés

Tízezer embert rúghatnak ki az Amazontól

Az Amazon azt tervezi, hogy mintegy 10 ezer embert bocsát el vállalati és technológiai munkakörökben már ezen a héten, ami a vállalat történetének legnagyobb létszámleépítése lesz − közölték az ügyet ismerő források a The New York Timesszal. 

A leépítések az Amazon eszközeivel foglalkozó szervezetére, köztük az Alexa hangalapú asszisztensre, valamint a kiskereskedelmi részlegre és a humán erőforrás területére összpontosulnak − közölték a források. 

Az elbocsátások száma továbbra is képlékeny, és valószínűleg nem egyszerre, hanem csapatról csapatra fog megtörténni, ahogy az egyes üzletágak befejezik a projekteket. De ha ez a szám 10 ezer körül marad, az az Amazon vállalati alkalmazottainak nagyjából 3 százalékát jelentené, és a több mint 1,5 milliós globális munkaerő csaknem egy százalékát.

Hirdetés

Az Amazon tervezett megszorításai a kritikus […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2022/11/15/elbocsatas-leepites-amazon/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az árstop meghosszabbítására készülhet a kormány

Az árstop meghosszabbítására készülhet a kormány

Még jövő áprilisban is velünk lehet az élelmiszerárstop a Portfolio értesülései szerint. A lap több …