2022. augusztus 10., szerdaMa Lörinc napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 401,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.08.10. Lörinc Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 401,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Texasban Orbán Viktor újra belengette a rég várt adómentességet

Hirdetés

Texasban Orbán Viktor újra belengette a rég várt adómentességet

Magáról a rendezvényről az Index is beszámolt: Orbán Viktor beszédét úgy kezdte, hogy „fantasztikus itt lenni Texasban, a nagyszerű Amerikai Egyesült Államok magányos csillag államában”. A magyar kormányfő ezt követően úgy folytatta, hogy a függetlenség, a szabadság és a szuverenitás a legkedvesebb érték Amerikának ezen a táján, így van bennünk valami közös.

A magyar kormányfő szerint „Magyarország Európa magányos csillag állama” és mi, magyarok a függetlenségért, a szuverenitásért harcoltunk az elmúlt ötszáz évben. Továbbá harcoltunk a kereszténységért, a kereszténydemokráciáért, és ezt a küzdelmet a mai napig folytatjuk. „Régi vágású szabadságharcos vagyok, én vagyok a leghosszabb ideje miniszterelnöki pozícióban lévő vezető, ötgyermekes családapa. A szabadság földjén beszélhetek most, ott, ahol a szabadság fényesebben ragyog, mint bárhol máshol” – fogalmazott a kormányfő.

Egy adózási javaslat is elhangzott

Az elmondott beszéden talán van egy pont, ami ennél fontosabb is lehet a magyar emberek számára. Hiszen Orbán Viktor úgy fogalmazott az előadásában, hogy „azért küzdünk, hogy kiterjesszük az élethosszig tartó szja-mentességet a háromgyerekes anyák számára is”. Ez közvetlenül azt követően hangzott el, hogy a magyar kormányfő a röviden összefoglalta és felsorolta a családokat támogató kormányzati lépéseket.

Ez egy nagyon fontos változás lenne, hiszen jelenleg az szja-mentesség négy gyermek után jár az édesanyjuknak.

Hirdetés

A <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2022/08/05/orban-viktor-cpac–egyesult-allamok-trump-adotervezet-beszed/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Újabb rendkívüli intézkedést vezetett be a magyar kormány

Újabb rendkívüli intézkedést vezetett be a magyar kormány

„A háború és a brüsszeli szankciók által okozott energiaválság miatt a kormány kiviteli tilalmat rendel …