2021. január 16., szombatMa Gusztáv napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2021.01.16. Gusztáv Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Térképen a budapesti albérletárak

Hirdetés

Térképen a budapesti albérletárak

Ahogy nagyjából minden területre, a lakáspiacra is jelentős hatást gyakorolt a koronavírus-járvány. Ezt jól mutatja az albérletárak csökkenése, amely miatt előfordulhat, hogy Budapest belső kerületeiben olcsóbban lehet albérletet találni, mint a külső kerületekben.

A rentingo.com térképre vitte, mennyibe kerülnek a négyzetméterárak a fővárosi kerületeken belül, így pontos képet lehet kapni arról, hogy mire lehet számítani a különböző területeken, ha valaki lakást szeretne bérelni.

budapesti alberletarak.png

Fotó: alberletkalkulator.hu

Az átlagos bérleti díj és a négyzetméterárak mellett azt is meg lehet nézni, hogy mekkora és hány szobás albérleteket kínálnak. A térképről az is kiderül, milyen eltérések vannak adott kerületen belül is, így például Óbudán, az Óbudai-sziget és Kaszásdűlő közötti területen 195 ezer forintba kerül az átlagos […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2020/12/28/fovarosi_alberletarak_terkepre_kerultek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Újabb állami milliárdokat kap a divatipar

Újabb állami milliárdokat kap a divatipar

Megemelték a keretösszeget, így tízmilliárd helyett 15 milliárd forintra […] A teljes cikk megtekintéséhez és …