2024. július 15., hétfőMa Henrik napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.07.15. Henrik Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Tavaly nyílt meg, és máris az év boltja lett a Lidl egyik üzlete

Hirdetés

Tavaly nyílt meg, és máris az év boltja lett a Lidl egyik üzlete

Több díjat is sikerült elnyernie Az Év Boltja 2024 versenyen a Lidl Magyarországnak. Az áruházláncdiszkont kategóriában a tavaly megnyílt Budaörsi úti üzletével kiérdemelte Az Év Boltja 2024 díjat, valamint a vásárlók többsége idén is a Lidl mellett tette le a voksát a Közönségdíj megszavazásával. Immár ötödik alkalommal hozták el Az Év Zöldség- és Gyümölcskereskedője címet, és mindezeken felül a diszkontlánc idén első alkalommal nyerte el Az Év Egészséges Életmódot Támogató Kereskedője díjat.

Hazánk piacvezető kiskereskedelmi áruházláncánál Az Év Boltja díj megmérettetés tízéves évfordulóján néhány szívügyüknek tekintett kategória miatt is izgalommal várták a szakmai zsűri döntését.

„Az összes elnyert díj hatalmas büszkeséggel tölt el bennünket. Az pedig különösen örömteli a számunkra, hogy sorozatban ötödik alkalommal érdemeltük ki az Az Év Zöldség- és Gyümölcskereskedője címet – nyilatkozta Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője. – A zöldség-gyümölcs kategória stratégiai és üzletpolitikai szempontból is kiemelt terület nálunk. Szigorú beszerzési elvek mentén érjük ugyanis el, hogy 207 hazai áruházunkban a vásárlóink hetente legalább 150-féle friss és esztétikusan kihelyezett, jelentős mértékben magyar termelőktől származó, kiváló ár-érték arányú termékek közül választhassanak.”

Hirdetés

Zöldségben, gyümölcsben a Lidl az első

A Lidl Magyarország gyümölcs- és zöldségbeszerzési politikájának már évek óta fontos eleme, hogy az áruházlánc csak olyan mezőgazdasági termelőkkel tartson fenn kapcsolatot, akik átesnek egy független minősítési folyamaton és megkapják az erről szóló tanúsítványt. Két éve még egyet csavartak a szabályokon, és kidolgoztak egy biodiverzitás szabványt, ami minden európai zöldség-gyümölcs beszállítójukra kiterjed majd. 

A Store Insider szaklap rangos szakmai versenyén a beérkezett pályázatokat idén is az FMCG-gyártói szektor ismert képviselőiből, valamint a hazai kreatív- és kommunikációs szcéna krémjéből álló szakmai zsűri értékelte. A díjak ismét meghatározó szakmai mérföldkövek a Lidl […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2024/07/02/lidl-ev-boltja-2024-dij-zoldseg-gyumolcs-kereskedelem/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztésére

Nagy István agrárminiszter bejelentése szerint a nagyobb, komplex projekteket támogató, Állattartó telepek fejlesztésének támogatása című felhívást …