2020. november 26., csütörtökMa Virág napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2020.11.26. Virág Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Tarlós: Én tettem be Tüttőt az igazgatóságba, de nem volt mindenki boldog

Hirdetés

Tarlós: Én tettem be Tüttőt az igazgatóságba, de nem volt mindenki boldog

Az egy régóta létező probléma, hogy Budapest kevesebb pénzt kap a központi költségvetésből, mint amennyi érték itt megtermelődik Tarlós István szerint. A volt főpolgármester nem teljesen érti, hogy Tüttő Kata miért mondja azt, hogy egy rossz helyzetben lévő várost örökölt a jelenlegi városvezetés tőle. 

Tarlós István

Tarlós István

Fotó: Ajpek Orsi / Index

Az ATV-ben arról beszélt, kedveli Tüttő Katát, ő tette be annak idején a BKV igazgatóságába, amikor ennek az MSZP-ben sem örült mindenki.

Hirdetés

De felhívta a figyelmet arra is: Tüttő volt Demszky Gábor nem legsikeresebb ciklusában a fővárosi közgyűlés közbeszerzési bizottságának elnöke.

Tarlós István szerint csak a BKV belső adósságállománya 800 milliárd forint volt, amikor 2010-ben hivatalba lépett, és emiatt 2015-ig hozzá se lehetett nyúlni a 3-as metróhoz.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2020/11/10/tarlos_en_tettem_be_tuttot_az_igazgatosagba_de_nem_volt_mindenki_boldog/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megnőtt az igény a kölcsönzött munkaerő iránt

Megnőtt az igény a kölcsönzött munkaerő iránt

Az év elején mintegy 180 ezer kölcsönzött munkavállaló dolgozott Magyarországon, számuk áprilisban a koronavírus-járvány miatt …