2021. december 2., csütörtökMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
2021.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Szijjártó Péter: Sok csatát kell megnyerni

Hirdetés

Szijjártó Péter: Sok csatát kell megnyerni

Fontos cél, hogy az évtized végére a magyar cégek külföldi beruházásaiból legalább annyi forrás kerüljön vissza a magyar gazdaságba, mint amennyi profitot a külföldi vállalatok Magyarországról kiutalnak. Ezt Szijjártó Péter mondta Oroszországban.

A külgazdasági és külügyminiszter szerint a kormány ennek érdekében valamennyi szükséges döntést meghozott: az Eximbank hitelei, a Külgazdasági és Külügyminisztérium vissza nem térítendő támogatásai garantálják a beruházások finanszírozási hátterét, amik révén új piacokat szerezhetnek meg, írta az MTI.

Szijjártó Péter látogatást tett a Sanatmetál Kft. magyar egészségipari cég obnyinszki gyárában, amelyben most újabb kapacitásfejlesztés zajlik 1,3 milliárd forint értékben. A miniszter hangsúlyozta: a magyar gazdaság az elmúlt tíz évben jelentősen megerősödött. Úgy fogalmazott: folyamatos beruházási rekordok is bizonyítják ezt.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/11/26/szijjarto-peter-oroszorszagi-beruhazasok-vilaggazdasag-magyar-cegek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ellenőrizték a Mikulás zsákját a fogyasztóvédők

Ellenőrizték a Mikulás zsákját a fogyasztóvédők

Hajszál híján tényleg minden jó volt a Mikulás zsákjában: mindössze egyetlen csokoládéfiguránál talált jelölési hiányosságot …