2022. május 20., péntekMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
2022.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Sokmilliárdos profitot termelt a kínai vakcinát beszerző magyar cég

Hirdetés

Sokmilliárdos profitot termelt a kínai vakcinát beszerző magyar cég

Mint ismert, Magyarország a magasabb átoltottság mihamarabbi elérése érdekében a nyugati vakcinák mellett keleti vakcinákat is igyekezett beszerezni, ám míg az orosz Szputnyik-vakcinákat közvetlenül vásárolta meg hazánk, addig a kínai Sinopharm esetében beiktattak egy közvetítőcéget.

Bár a Danubia Pharma Kft. tulajdonosi háttere az elmúlt egy évben számtalan átalakuláson ment keresztül – 2021 decemberében például beolvadás útján egyesült a Syntonite Med Zrt.-vel –, az mfor információi szerint a közvetítőcég így is roppant sikeres évet zárt.

A lap a cég éves beszámolójára hivatkozva azt írja, hogy a Danubia Pharma árbevétele az előző évi 

3,4 milliárdról 54,8 milliárd forintra emelkedett, ami nem kevesebb mint 1511 százalékos bevételgyarapodás egy év leforgása alatt.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2022/05/02/kinai-vakcina-szerzes-kozvetitoceg-koronavirus/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Gazprom vásárlók mintegy fele nyitott speciális számlát

A Gazprom vásárlók mintegy fele nyitott speciális számlát

Körülbelül 54 vállalatnak van megállapodása a Gazprom Exporttal, vannak közöttük nagy, közepes és kisvállalatok. Adataim …