2023. április 1., szombatMa Hugó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
2023.04.01. Hugó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Sokakat felbőszít Kim Dzsongun rivaldafénybe állított lánya

Hirdetés

Sokakat felbőszít Kim Dzsongun rivaldafénybe állított lánya

Egy, az Észak-Hamgjong tartományban élő névtelenséget kérő forrás azt nyilatkozta a Daily NK-nak, hogy azok az emberek, akik személyesen is láthatták Kim Dzsue-t apja mellett ülni a február 8-i katonai felvonuláson, nem tudták leplezni keserűségüket”.

A Rodong Sinmun és más észak-koreai állami médiumok február 8-án és 9-én egy sor beszámolót tettek közzé arról, hogy Kim Dzsong Un – felesége Ri Szol Dzsu, és nagyobbik lánya, Kim Dzsue kíséretében – részt vett a hadsereg napja alkalmából rendezett banketten, valamint a katonai parádén is. 

Senkinek nem esne jól látni, hogy van egy ilyen a legmagasabb szinten kivételezett, királyi bánásmódban részesülő gyermek, miközben az övéi reszketnek az éhségtől és a hidegtől”.

Még a fiatal egyetemi hallgatók is aggodalmuknak adnak hangot, ugyanis azzal, hogy Kim Dzsue már az ötödik hivatalos megjelenésén is túl van az észak-koreai médiában, sokan már utódként tekintenek rá. Ez utóbbi (habár ezt Phenhjan nem erősítítte meg) pedig még nagyobb félelmet kelt a lakosság körében. 

Hirdetés

A Daily NK forrása továbbá megjegyezte, hogy a dél-koreai filmeken és televízión felnőtt észak-koreai fiatalok sokkal tudatosabbak, mint a korábbi generációk, “így ők már nem csak érzelmileg rendülnek meg attól, hogy egyre valószínűbbé válik a Kim család további uralma”.  

Forrás: Daily NK

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20230216-gazdasag-penz-eszak-korea-kozvelemeny-kim-dzsue-kim-dzsong-un.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rosszabbul is járhat, aki idén megy nyugdíjba

Rosszabbul is járhat, aki idén megy nyugdíjba

Megjelent a nyugdíjtörvény végrehajtási rendeletének azon módosítása, amely meghatározza, hogy a 2023-ban megállapított nyugellátások esetén …