2022. július 7., csütörtökMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.07. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Soha nem látott kísérletet indít Európában a híres sörgyártó

Hirdetés

Soha nem látott kísérletet indít Európában a híres sörgyártó

Soha nem látott európai kísérletbe kezdett a Carlsberg. A sörgyártó ugyanis összesen 8 ezer „zöld” sörösüveget dob piacra a kontinens nyolc piacán, köztük az Egyesült Királyságban, Franciaországban és Lengyelországban – írja a The Guardian.

A vállalat közlése szerint az új palackok megtartják ugyanazt az „ízt és pezsgést”, mint az üvegpalackok, ráadásul hosszabb ideig tarthatják hidegen az italt.

A faalapú palackról szóló híreket a Carlsberg először 2019-ben jelentette be, de a vállalat 2015 óta dolgozik a partnereivel a tervezésen.

A társaság egyébként a fenntarthatósági törekvéseit a sörökre is alkalmazza. Az árpamalátát szállító Soufflet nevű céggel kötöttek partnerséget, aminek köszönhetően teljesen organikus, regeneratív mezőgazdasági eljárásokkal termesztett árpamalátát használnak.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20220623-carlsberg-sor-palack-uveg-noveny-europa.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rekordösszegű kárkifizetéseket hozhat az idei viharszezon

A júniusi adatok szerint a társaságok ebben a hónapban 21 ezer bejelentés nyomán több mint …