„Határozottan olyan vendégek érkeznek most, akik a Balaton szerelmesei, és nem olyanok, akik jobb híján választják a régiót, mint az előző két évben, amikor nem nagyon lehetett külföldre menni. A pandémia alatt felpörgött belföldi turizmusból hosszú távon is profitálhat a Balaton, mert új vendégkört is nyert azok révén, akik most ismerték és szerették meg a helyi gasztronómiai és programkínálatot, a környék látnivalóit és szolgáltatásait” – nyilatkozta Csapody Balázs, a Pannon Gasztronómiai Akadémia elnöke a Világgazdaságnak, aki szerint
átlagosan 15 százalékkal lettek magasabbak az árak a Balatonnál.
Bár ez jelentős áremelkedésnek tűnhet, de a környékbeli országokban egyes helyeken ennek a duplája is lehet a drágulás. Több étterem is rövidítette a nyitvatartási idejét, így lényegesen kevesebb személy […]
A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!
Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2022/06/20/a-balatonon-hogy-lehet-dragabb-a-pizza-mint-a-langos-/
*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!