2023. január 30., hétfőMa Martina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.01.30. Martina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Sajtevéssel és alvással lehet keresni több százezer forintnyi összeget

Hirdetés

Sajtevéssel és alvással lehet keresni több százezer forintnyi összeget

Sokan sokféle praktikát javasoltak már az alvászavar ellen. A Sleep Junkie matracokat és ágyneműket kínáló vállallat most pályázatot írt ki vállalkozó szelleműek számára, hogy megfejthessék a rejtélyt, számol be arról a Roadster.

A cég termékei mellett az egészséges alvás javítására vonatkozó információkat is kínál. A feladat egyébként egyáltalán nem nehéz, viszont kifejezetten jövedelmező. Három hónapot át különféle sajtokat kell enni megadott mennyiségben és pont álomba szenderülés előtt. A kutatásban való részvételért pedig az alanyok 1.000 dollárt (kb. 370.000 forintot) kapnak. A vizsgálatban résztvevőket arra kérik, hogy okosórájuk segítségével rögzítsék álmaikat, alvásminőségüket, és energiaszintjüket.

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20230123-gazdasag-penz-kereset-palyazat-vallalat.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az árstop miatt abból is hiány van, amire senki nem gondolna

Az árstop miatt abból is hiány van, amire senki nem gondolna

Tavaly július óta drasztikusan megugrott a fagyasztóládák és fagyasztószekrények iránti kereslet Magyarországon. A jelenségről az …