2021. november 27., szombatMa Virgil napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
2021.11.27. Virgil Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Robotok gyártják a prémium macskaeledelt a Nestlénél

Hirdetés

Robotok gyártják a prémium macskaeledelt a Nestlénél

A Nestlé Hungária Kft. büki gyárában megvalósuló kapacitásbővítő fejlesztés értéke 35 milliárd forint, ennek köszönhetően 120 új munkahely jön létre. Mindemellett a cég komplex, hároméves képzést nyújt a jelenlegi mintegy 2180 munkatársa számára 726 millió forint értékben, amihez az állam 363 millió forint támogatást ad − jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Nestlé Hungária Kft. új beruházásának bejelentésén.

Szijjártó Péter elmondta, hogy a beruházásnak „önmagán túlmutató jelentősége van”. Mint közölte, ezzel a vállalat a büki termelés exportarányát 90 százalék fölé növeli, ami azt jelenti, hogy naponta csaknem száz kamion szállítja majd az itt előállított árukat a világ ötven országába.

A most bejelentett 35 milliárd forintos bővítéssel újabb ötven robot áll munkába, így a prémium macskaeledelt gyártó üzem termelési kapacitása éves szinten további 50 ezer tonnával növekszik.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/11/08/nestle-buk-beruhazas-szijjarto-peter-kulgazdasagi-es-kulugyminiszter/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

India is betilthatja a kriptovaluták használatát

India is betilthatja a kriptovaluták használatát

A kriptovaluták és digitális valuták szabályozásáról szóló törvényjavaslat a téli ülésszakban kerülhet a parlement elé …