2024. május 22., szerdaMa Júlia, Rita napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 390,00 Ft
2024.05.22. Júlia, Rita Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 390,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Rendkívüli benzinárcsökkenést jelentettek be

Hirdetés

Rendkívüli benzinárcsökkenést jelentettek be

A szokásostól eltérő módon jelentették be az üzemanyagok árának változását, ezúttal szombattól lesznek új árak – írja a Holtankoljak.hu. A portál úgy tudja, hogy a benzin és a gázolaj beszerzési ára is 4-4 forinttal csökken, így átlagosan 631 forint lesz egy liter 95-ös benzin, a gázolaj literje pedig 618 forintba kerülhet.

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter a múlt héten felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy önkéntes alapon csökkentsék az áraikat, különben a kormány két hét múlva valamit lépni fog. Egri Gábor, a Független Benzinkutak Szövetségének elnöke erre azt mondta: a benzinkutasoknak néhány fillérnyi mozgásterük van csak, azon túl már veszteségbe küldené őket a kormány. Gulyás Gergely a kormányinfón annyit tett ehhez hozzá, hogy „a központi költségvetés nem tud további bevételekről lemondani.”

Hirdetés

Forrás:
http://hvg.hu/gazdasag/20240502_rendkivuli-benzinarcsokkenest-jelentettek-be#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A cementiparon túl jó az együttműködés a német vállalatokkal

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden hivatalában fogadta a német Kelet-európai Gazdasági Kapcsolatok Bizottságának (Ost Ausschuss) …