2023. szeptember 29., péntekMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.09.29. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Rászoruló fiataloknak adományozott kétszázmillió forint értékben a Pro Filii Alapítvány

Rászoruló fiataloknak adományozott kétszázmillió forint értékben a Pro Filii Alapítvány

Mészáros Lőrinc, a Mészáros Csoport tulajdonosa az adományok keddi felcsúti átadóján hangsúlyozta: a vállalatcsoport fejlődésével kötelességüknek és feladatuknak érezték így is segíteni a rászorulókat.

A vállalatcsoport karitatív tevékenységet összefogó, 2021-ben létrehozott, országos lefedettségű Pro Filii alapítványon keresztül éves szinten egymilliárd forint értékű támogatást nyújtanak a rászorulóknak – mondta.

Mészáros Lőrinc hozzátette: a sportszeradományok célja az is, hogy ösztönözzék a fiatalokat a mozgásra, a sportra és az egészséges életmódra.

Tóth Krisztina, a Mészáros Csoport társadalmi felelősségvállalás igazgatója, a Pro Filii Alapítvány főtitkára úgy fogalmazott: a sport alázatra, kitartásra és egymás tiszteletére nevel, a csapathoz való tartozást kifejező mez pedig tartást is ad.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2023/08/29/raszorulo-fiataloknak-adomanyozott-ketszazmillio-forint-ertekben-a-pro-filii-alapitvany/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A magyar kreativitásnak nincsen párja, most épp gombából készítettünk tányért

A magyar kreativitásnak nincsen párja, most épp gombából készítettünk tányért

A környezetvédelem és a fenntarthatóság napjainkban egyre fontosabbá válik, és ezen elvek mentén születnek meg …