2023. március 26., vasárnapMa Emánuel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
2023.03.26. Emánuel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Péntektől drágább lesz a benzin

Hirdetés

Péntektől drágább lesz a benzin

Február 17-től, péntektől eltérő irányú árváltozásokkal szembesülhetnek az autósok a hazai töltőállomásokon. A benzin ára literenként bruttó 2 forinttal emelkedik, míg a gázolaj ára bruttó 2 forinttal csökken.

A holtankoljak.net oldalon szerdán megjelent adatok alapján így a nagykereskedelmi átlagárak várhatóan az alábbiak szerint alakulnak majd a hét második felében:

  • 95-ös benzin: 619 forint/liter
  • gázolaj: 633 forint/liter

Drága a tankolás, ezért kevesebbet autózunk

Az Impetus Research friss felmérése szerint a magas üzemanyagárak miatt az autósok csaknem fele jobban megfontolja, hogy autóba üljön, vagy inkább más módon közlekedjen. A megkérdezettek ötöde gyakrabban használja a tömegközlekedést, mint korábban, ez különösen igaz a budapesti és fiatalabb autósokra. Kerékpárra vagy robogóra már kevesebben váltanak spórolás céljából.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2023/02/15/uzemanyag-tankolas-benzin-gazolaj-benzinkutak/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Így állhat bosszút Kijev Magyarországon

Így állhat bosszút Kijev Magyarországon

Az Ukrtransnafta ukrán csővezeték-hálózat üzemeltetői április 1-jétől ismét megemelhetik az orosz olaj Barátság kőolajvezetéken keresztüli …