2021. május 12., szerdaMa Pongrác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.12. Pongrác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Parragh László karanténba küldené az oltást elutasítókat

Hirdetés

Parragh László karanténba küldené az oltást elutasítókat

Hat-hét millió átoltotthoz kötné az újranyitás következő nagyobb lépését a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. Parragh László az azonnali.hu-nak adott interjúban azt mondta, csak később lesz mérhető, hogy az orosz vagy a magyar minta volt „jövedelmezőbb” a korlátozások tekintetében.

Enyhítésnek, egyfajta mentőövnek szánta a boltok négyzetméter-alapú nyitását az iparkamara, mivel sok olyan szolgáltató cég meg tudott így nyitni, aminek létfontosságú, hogy dolgozzanak – jelentette ki Parragh László. Beszámolt róla, hogy azt követően is folyamatosak az egyeztetések a kormánnyal, hogy átadták nekik a javaslatcsomagjukat a közelmúltban, hozzátéve, hogy az emberi élet fontossága mellett „a kamara abban érdekelt, hogy a gazdaságot ne állítsuk le teljesen. Ez a közgazdászlogika”.

A kamara és a kormány közötti kommunikáció rendben van, tért ki rá a cikkben. Ugyanakkor „egy végrehajtó hatalom és egy gazdasági képviselet között soha nem lesz egyenlő a kapcsolat”.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/04/23/parragh-laszlo-mkik-orban-viktor/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Jövőre több adókönnyítéssel számolhatnak a vállalkozások

Jövőre több adókönnyítéssel számolhatnak a vállalkozások

Jövő júliustól 15 százalékra csökken a munkabért terhelő szociális hozzájárulási adó, továbbá a cégek által …