2021. december 2., csütörtökMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
2021.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Ősszel magára talált a szállodaipar, a Balaton ilyenkor sem veszít népszerűségéből

Hirdetés

Ősszel magára talált a szállodaipar, a Balaton ilyenkor sem veszít népszerűségéből

Baldauf Csaba, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke szerint a hazai szállodák jobb évet zárhatnak, mint tavaly, ám ez jóval elmarad a 2019-es rekordévtől.

A szakértő a Blikk kérdésére kifejtette, hogy idén másképpen kell figyelni a mutatókat, mivel több mint négy hónapon át zárva voltak a hotelek. Az igazi forgalomnövekedés pedig 2021 őszétől indult el, különösen októberben, de már szeptemberben is egyre többen töltötték pihenésüket szállodákban; ez elsősorban a vidéki vendégváró helyekre volt jellemző; a fővárosi hotelek jóval elmaradtak ettől, Budapesten gyengébb a hotelek kihasználtsága. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/11/15/nyereseg-osz-szallodaipar-videk-balaton-foglalasok-jarvany/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ellenőrizték a Mikulás zsákját a fogyasztóvédők

Ellenőrizték a Mikulás zsákját a fogyasztóvédők

Hajszál híján tényleg minden jó volt a Mikulás zsákjában: mindössze egyetlen csokoládéfiguránál talált jelölési hiányosságot …