2022. szeptember 26., hétfőMa Jusztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
2022.09.26. Jusztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Összeköltözéssel spórolnának a fűtésen Békés megyében

Hirdetés

Összeköltözéssel spórolnának a fűtésen Békés megyében

A legtöbb önkormányzatnak is fejtörést okoz, hogy az előttük álló őszi, téli hónapokban miként tudnának spórolni a fűtéssel. Pusztaföldváron osztottak, szoroztak, és úgy döntöttek, az lesz a legjobb megoldás, ha összeköltöznek másokkal.

Mint Sonkolyos Szabolcs polgármester nyilatkozta, egyes helyeken nem tehetnek lépéseket, ugyanis az egészségügyi központ fűtésének és világításának változatlannak kell lennie és a közbiztonság érdekében a közvilágításnak is úgy kell maradnia, ahogy az emberek megszokták.

Elgondolásunk szerint a művelődési házunk időszakos bezárása megtakarítást eredményezhet, az ott dolgozókkal, civil közösségekkel, családsegítőkkel, falugazdásszal, ügysegéddel októbertől összeköltöznénk

– számolt be a polgármester.

Hirdetés

Elmondta, a polgármesteri hivatal elég tágas ahhoz, hogy elférjenek. Emellett a hivatal fűtése megoldható fatüzeléssel és napelem is van az épületen, így átállnak a gázról – írja a Heves megyei hírportál.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2022/09/17/energia-veszelyhelyzet-pusztafoldvar-futes-gaz-energiaarak-sporolas-onkormanyzat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Brutális, hogy mennyire megdrágultak a gyerekeink edzései és különórái

Brutális, hogy mennyire megdrágultak a gyerekeink edzései és különórái

Egy friss felmérés szerint a megvadult árak és a rezsiveszélyhelyzet közepette tíz magyar családból már …