2023. május 30., keddMa Zsanett, Janka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
2023.05.30. Zsanett, Janka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Óriási könnyítést jelentett be a Tesco

Hirdetés

Óriási könnyítést jelentett be a Tesco

A tájékoztatás szerint március 29. és április 8. között a literes kiszerelésű napraforgó-étolaj esetében 4 liter, a búzafinomliszt esetében 10 kiló, a csirkemell és a csirke far-hát esetében 4 kiló, a sertéscombnál 6 kiló, a burgonyánál pedig 12 kiló lesz az egy vásárlás alkalmával maximálisan megvehető mennyiség.

A húsvét egyik legfontosabb élelmiszere, a tojás esetében az áruházlánc az ünnepi időszakban minden vásárlási korlátozást megszüntet.

Hirdetés

A jelenleg érvényben lévő mennyiségi korlátozás a literes kiszerelésű napraforgó-étolajnál 2 liter, a búzafinomliszt esetében 2 kiló, a csirkemell és a csirke far-hát esetében 2 kiló, a sertéscombnál 4 kiló, a lédig étkezési burgonyánál pedig 2 kiló.

Március 29. és április 8. között a Tesco jelentősen megemeli az árstopos termékekre vonatkozó vásárlási limitet. Így literes kiszerelésű napraforgó étolaj esetében 4 liter, búza finomliszt esetében 10 kg, csirkemell és csirke farhát esetében 4 kg, sertéscombnál 6 kg, burgonyánál pedig 12 kg lesz az egy vásárlás alkalmával maximálisan megvásárolható mennyiség. Sőt, a húsvét egyik legfontosabb élelmiszere, a tojás esetében az áruházlánc az ünnepi időszakban minden vásárlási korlátozást megszüntet

– olvasható a Tesco közleményében.

Kiemelték, a Tesco kínálatában január óta már több mint 2000 termék ára csökkent, február vége óta pedig több mint 400 termék áránál tapasztalható további mérséklődés.

„E hét csütörtöktől pedig például közel felére csökken a Kunsági tejföl ára, 26%-kal lesz olcsóbb a füstölt-főtt kötözött lapockasonka, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2023/03/27/tesco-arstop-husvet-akcio-arverseny-uzlet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ha már ütköznie kell, nyugdíjassal ütközzön!

Ha már ütköznie kell, nyugdíjassal ütközzön!

Az Európai Unió új szabályozást készít elő, amelynek értelmében egységesen szigorúbb szabályok mellett tarthatnák meg …