2023. március 28., keddMa Gedeon napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.03.28. Gedeon Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Ördögi üzlet: négy piacra tör be egyszerre a magyar italgyártó

Hirdetés

Ördögi üzlet: négy piacra tör be egyszerre a magyar italgyártó

Az Aldi Magyarország teljes kínálatának mintegy 60 százaléka származik hazai cégektől, egyes termékkategóriákban – például a friss húsnál, 65 alapvető tejterméknél – 100 százalékos a magyar termékek aránya.

Beszállítóból exportőr

A diszkontlánc támogatja a magyar cégek exportlehetőségeit, ezért tavaly tavasszal nemzetközi bemutatkozási lehetőséget szervezett hazai élelmiszeripari vállalatok számára. A meghívott cégek az Aldi Süd és az Aldi Nord számára közösen dolgozó globális beszerzőkkel ismertethették meg termékeiket. A tenderen számos cég vett részt, és az alapos kiválasztási folyamat eredményeként a Hell Energy mindkét vállalatcsoporttól megbízást kapott.

Az élelmiszer-kiskereskedelmi vállalat globális beszerzési csoportja 2021 végén vette át az energiaitalok kiválasztásának feladatát. A kiválasztásnál a beszerzők nemcsak a termékeket vizsgálták meg, hanem a gyártási helyszínt is meglátogatták.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2023/02/09/elelmiszeripar-energiaital-hell-energy-aldi-kiskereskedelem/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szinte biztos, hogy új tagok érkeznek az MNB legfontosabb tanácsába

Szinte biztos, hogy új tagok érkeznek az MNB legfontosabb tanácsába

A Magyar Nemzeti Bank monetáris tanácsa két tagjának mandátuma lejár, így helyükre új tagokat kellett …