2023. március 27., hétfőMa Hajnalka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.03.27. Hajnalka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Orbán Viktor kulcsfontosságú tárgyaláson vesz részt

Hirdetés

Orbán Viktor kulcsfontosságú tárgyaláson vesz részt

„Alijev elnök Magyarországon. Fókuszban az energia. Azerbajdzsán Európa energiaellátásának kulcsországa” – írta közösségi oldalán Orbán Viktor miniszterelnök.

Hétfőn a Sándor-palotában fogadta Novák Katalin köztársasági elnök Azerbajdzsán köztársasági elnökét, ahol a magyar államfő kifejtette, hogy az orosz–ukrán háború okozta gazdasági és energetikai válság közben felértékelődnek az olyan stratégiai partnerek, mint Azerbajdzsán, mellyel kiválóak a kétoldalú kapcsolataink. Ilham Alijev elnök méltatta a magyar–azeri kapcsolatokat, és reményét fejezte ki, hogy a jövőben szorosabbá válhatnak a két ország közötti energetikai együttműködések.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2023/01/30/orban-viktor-diplomacia-energia-veszelyhelyzet-targyalas-energiaellatas-azerbajdzsan-ilham-alijev/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Végleg eltűnhetnek a mozik

Úgy tűnik, a szélesvászon újra bajban van. A Covid-járvány és streamingszolgáltatók pofonjától még nem tért …