2021. augusztus 4., szerdaMa Domonkos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.08.04. Domonkos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Orbán Viktor az építőanyagárakról: Ez elfogadhatatlan

Hirdetés

Orbán Viktor az építőanyagárakról: Ez elfogadhatatlan

Orbán Viktor kedden találkozott Eduard Heger szlovák miniszterelnökkel, és az eseményt követő sajtótájékoztatón sok egyéb mellett az építőanyagárak emelkedéséről is beszélt, és megígérte, hogy a kormány még a héten lépni fog az ügyben.

Nagy Márton, a miniszterelnök gazdasági főtanácsadója június 10-én egy építőipari konferencián lengette be, hogy a kormány nem fogja tétlenül nézni az elszálló építőanyagárakat, és azt, hogy a külföldi gyártók visszaélnek az erőfölényükkel.

Harcba kell indulni a külföldi építőanyag-gyártó cégek ellen

Hirdetés

mondta akkor Nagy, a Gazdasági Versenyhivatal pedig bő egy hétre rá létrehozott egy vizsgálócsoportot, hogy megnézze, mitől emelkedtek az egekbe az anyagárak. Ugyan a külföldi kitettség, a kapacitáshiány és a járvány miatti szállítási problémák is hozzájárultak a folyamathoz, de a GVH több gyanús esetet is talált már, és a többit is szeretné felderíteni.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/06/29/orban-viktor-epitoanyagar-emelkedes-intezkedes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A kriptovaluták meleg helyzetet teremthetnek

A kriptovaluták meleg helyzetet teremthetnek

A kriptovaluták mögött álló technológia, a blokklánc a kezdet kezdetén olyan algoritmusokkal dolgozott (és dolgozik …