2022. november 28., hétfőMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
2022.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Online vásárlás (2. rész): Taktika és célszerűség

Hirdetés

Online vásárlás (2. rész): Taktika és célszerűség

A vásárláshoz célszerű egy-két hasonló „tudású”, esetleg különböző márkájú terméket kiválasztani arra az esetre, amikor a döntésünkhöz az árat fontoljuk meg, ill. a forgalmazó megbízhatóságát vizsgáljuk.

Ezelőtt azonban különösen az értékes és magas árú termékeknél célszerű felkeresni egy szaküzletet, hogy megtekintsük „élőben” is a kiválasztott terméke(ke)t, mivel a képgalériák, a műszaki adatok és a vásárlói vélemények nem adnak elegendő információt a teljes termékről („kinézésről”, designról).

Mobiltelefonról történő átutaláskor mindig figyelembe veendő, hogy a használt telefonon legyen telepítve és aktiválva egy a vírusok és kémprogramok elleni védelem, amely a pénzügyi műveleteink biztonságát szolgálja.

Mivel manapság a dokumentumokat (számla, jótállási jegy) elektronikusan küldik ki, a megőrzés érdekében mentsük ki azokat, hogy szükség esetén rendelkezésünkre álljanak jótállási és szavatossági ügyeink intézésekor. Ne feledjük, hogy egy jogvitában állításunkat nekünk kell bizonyítani.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/jog/20221118-origo-jog-online-vasarlas-taktika-celszeruseg-jogi-tudnivalok.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Még nincs vége a drágulásnak az Európai Központi Bank szerint

Még nincs vége a drágulásnak az Európai Központi Bank szerint

Az Európai Központi Bank (EKB) tovább emeli a kamatokat annak ellenére is, hogy lassul az …